R2B Software söker IT-konsulter

R2B Software söker IT-konsulter

Vi söker resurser till vårt kontor i Stockholm

R2B Software är ett programvaruföretag med kontor i Uppsala och Stockholm. Företaget är personalägt och verksamheten, som har bedrivits sedan 2007, är helt fokuserad på våra lösningar för elektronisk arkivering och därtill relaterade tjänster.

Bland våra kunder finns såväl universitet och högskolor som kommuner, statliga institut och verk.

Den erbjudna programvaran, Marshal OAIS, är utvecklad av oss och säljs och levereras av oss. Våra medarbetare har minst femton års erfarenhet av området vilket vi önskar dela med oss till vår nya kollega.

Arbetsuppgifter

Som IT-konsult på R2B kommer du främst att jobba som konsult med olika kunder. Fokusområde är problemställningar avseende informationsöverföring från olika verksamhetssystem inom e-arkivering. Parallellt med konsulting åt våra kunder kommer det finnas arbetsuppgifter som utvecklare/ systemtekniker där du får möjlighet att arbeta med tekniker och ramverk i framkant såväl som med välbeprövade lösningar och metoder.

E-arkiv är lätt, elektronisk arkivering är svårare …

Din bakgrund

Vi tror att du har en hög social förmåga och trivs i gränslandet kund/ lösning/ teknik/ verksamhet. Vidare är du ödmjuk och har ett öppet sinne för nya idéer och arbetssätt. Du bör ha en högskole- eller universitetsutbildning, sannolikt inom data- och systemvetenskap eller någon ingenjörsutbildning. Erfarenhet av offentlig verksamhet, olika verksamhetssystem och/ eller arkivering är meriterande men inget krav.

Några områden som är än mer positivt om du har erfarenhet inom/koll på är följande;

  • .NET/C#
  • HTML/JavaScript
  • XML/XSLT
  • Web services
  • Integrationer

Dina personliga egenskaper

På R2B Software får du gärna vara dig själv. Viktiga egenskaper för att lyckas i rollen är dock så klart din sociala förmåga och att du tror att du kan trivas i rollen som konsult. Vi förutsätter även att du är strukturerad och har ett systematisk tänkande samt är prestigelös, orädd, driven och gillar att arbeta självständigt. Det krävs även ett bra affärsintresse – du ska ha förståelse för att det du presterar åt kunden ska ge ett mervärde åt både oss och vår kund.

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig möjligheter att utvecklas som IT-konsult och arbeta med de främsta inom området avseende e-arkivering. Vi erbjuder flexibilitet och bra förutsättningar att ta till vara dina förmågor så att du får möjlighet att utvecklas inom de områden som du önskar. Som konsult kommer det alltid uppstå nya utmaningar som gör vardagen besvärlig men samtidigt rolig och spännande.

Vi vill självklart att vår personal ska trivas och erbjuder därmed bra villkor och förmåner. För oss är det viktigt att du trivs i din roll och känner dig delaktig i företagets utveckling. Tillsammans med dig vill vi erbjuda våra kunder bra resultat genom rätt kompetens och den bästa tekniken.

Intressant?

Om du känner att du vill satsa på detta, kontakta oss!